Loading...
Onze werkwijze 2017-12-05T14:57:41+00:00

Ontwerp

Elk nieuw project gaat van start met het uittekenen van het ontwerp door onze ervaren CAD-ingenieurs. Zij ontwerpen de specifieke onderdelen, tekenen de tanks uit tot in de kleinste details en berekenen alle vereiste specificaties van pompen, aandrijvingen…

Voorbewerking

Tijdens de voorbewerking begint de eigenlijke productie. Alle onderdelen worden voorbereid en geproduceerd in ons eigen atelier. Tegelijk wordt gestart met het walsen en nadien perfect aflassen van het plaatmateriaal waaruit de tank wordt gemaakt. Ook deksels, mangaten en kijkglazen worden op een vakkundige manier afgelast.

Montage

In de montageafdeling worden de tank en de andere onderdelen gemonteerd tot één geheel, onder het waakzaam oog van onze ingenieurs. Aanpassingen aan het oorspronkelijke concept, in functie van een gewijzigd chassis of andere technische wijzigingen, worden onmiddellijk in de tekeningen aangebracht.

Demontage

Eens de wagen is volledig is opgebouwd, wordt deze terug gedemonteerd tot componenten. De componenten worden vervolgens afgelast. Daarna worden ze, samen met de tank, in onze eigen stralerij gezandstraald om tenslotte in onze lakkerij hun definitieve, klantspecifieke kleur te krijgen.

Aansluitingen en sturingen

Na de eindassemblage worden ook de hydraulische en pneumatische aansluitingen voorzien. De elektrische sturingen worden in ons eigen gespecialiseerd lab gebouwd. Eens de wagen volledig in elkaar staat, wordt een uitgebreide proefdraaicyclus doorlopen, waarbij niets aan het toeval wordt overgelaten.

Keuring en onderhoud

Na de realisatie van het project zorgen wij ook voor het organiseren van alle keuringen, zodat u na het afleveren van de wagen onmiddellijk aan de slag kunt. Voor periodiek, preventief en correctief onderhoud beschikken wij over een professioneel uitgeruste werkplaats, een ruime stock aan wisselstukken en een team van bekwame onderhoudstechniekers.

Heeft u een vraag over onze producten of dienstverlening? Of wenst u meteen een offerte voor uw project? Neem vrijblijvend contact op.

Kies voor robuuste A-kwaliteit en innovatieve oplossingen
op maat van uw sector. Kom praten over uw project.

MAAK AFSPRAAK