Loading...
Overzicht 2017-11-24T18:29:06+00:00

Eindeloze mogelijkheden

Onze hoogtechnologische machines worden zowel ingezet in de industriële als de privésector. Denk bijvoorbeeld aan industriële reiniging, rioolreiniging en mileugerichte toepassingen. Daarbij kunt u kiezen uit een opbouw op een vrachtwagen, een trekker-oplegger of een oplegger met slede. Afhankelijk van de installatie zijn bovendien verschillende uitvoeringen mogelijk:

  • ADR/VLG voor transport van gevaarlijke stoffen

  • PED voor druktanks

  • Your Content Goes Here
  • SIR (richtlijnen voorgeschreven door de Stichting Industriële Reiniging)

Welke types?

Onze mobiele hogedruk- en vacuüminstallaties worden onderverdeeld in drie types:

Hogedrukinstallaties

LEES MEER

Vacuüminstallaties

LEES MEER

Combi-installaties

LEES MEER

In onze eigen werkplaats bouwen we opslagtanks vanaf een diameter tot 3 meter tot 12 meter. Op eender welk merk. Van enkelassige 4.000 liter-tanks tot drie-assige 35.000 liter-tanks, met alle mogelijke varianten daar tussenin. Deze tanks combineren we met pomptechnieken. Daarbij gaan we voor we elk type toepassing op zoek naar de juiste vacuüm- en hogedrukpomp. Of u kiest voor een combi-installatie.

Als gebruiker betekent een combi-installatie een optimale benutting van uw investering. Ze kan immers het hele jaar door worden gebruikt. Bijvoorbeeld in de landbouwsector kan een combi-installatie het hele jaar door ingezet worden voor mesttransport en bemesting, containeractiviteiten, grondverzet, silage en oogst…

High-end productkwaliteit

  • De beste kwaliteit staal en inox

  • Componenten van A-merken

  • Volledige productiecyclus in eigen fabriek

  • Optimaal design door een ervaren ingenieursteam

Al onze producten worden ontworpen en geproduceerd conform alle Europese veiligheidsvoorschriften voor de petrochemische industrie en ADR-transport.

Kies voor robuuste A-kwaliteit en innovatieve oplossingen
op maat van uw sector. Kom praten over uw project.

MAAK AFSPRAAK