Combi-installaties2017-11-27T18:07:42+00:00

Combi-installaties

Een combi-installatie brengt beide technieken samen in één machine: enerzijds is er een tank met water dat onder hoge druk op het te reinigen oppervlak gespoten wordt. Anderzijds wordt het vrijgekomen vuil opgezogen in een vacuümtank. Bij dergelijke installaties kunnen meerdere tanks achter elkaar gebouwd worden op een vrachtwagen, of er kan gewerkt worden via het ?tank-in-tank? principe. Deze toepassingen worden veelvuldig gebruikt bij het ontstoppen en reinigen van rioleringen, het reinigen van brandstofketels, en industriële reiniging in het algemeen.

Hieronder vindt U enkele mogelijkheden die wij bieden voor combi-installaties. Voor meer informatie kan U via onze referenties enkele van onze voltooide projecten bekijken.

Een greep uit de mogelijkheden

Motorpompgroep

Vacuümpomp en hogedrukpomp worden aangedreven via V-riemoverbrenging vanuit centrale tussenas van stationaire motor. Geluiddempende isolatie.

PLC-sturing

Sturing van de installatie via PLC-programmatie. Draadloze afstandsbediening met noodstop (functies door de klant te bepalen).

Vacuümpomp (palettenpomp)

Opgesteld aan de zijkant van het opleggerchassis. Hydraulisch aangedreven vanuit PTO van de trekker.

Hogedrukpomp

Hydraulisch aangedreven vanuit PTO van de trekker. Druk wordt geregeld vanuit een pneumatische drukregelaar.

Hogedruk-zijtanks

Aangebouwde zijtanks in de langrichting van de vacuümtank. Reclameborden aan de zijkant van de tanks. Bovenop uitgerust met antislip vloer en reling.

Achterdeksel

Uitgerust met rechthoekige kijkglazen. Zwenkbaar gecombineerd haspel (zuig-en hogedrukslang). Vul-, los- en decantatiekraan.

Kies voor robuuste A-kwaliteit en innovatieve oplossingen
op maat van uw sector. Kom praten over uw project.

MAAK AFSPRAAK