Meer dan machinebouw

IPSAM ontwerpt en produceert al 65 jaar op maat gemaakte tankcontainers en mobiele tankinstallaties voor industrieel gebruik. Onze wortels liggen in de landbouw. Al in 1952 ontwikkelden we voor die tijd revolutionaire machines voor de agrarische sector. Sindsdien groeiden we uit tot een wereldwijde referentie in tankcontainers en mobiele tankinstallaties voor diverse sectoren. Daarbij integreren we steeds de nieuwste technologieën in vacuüm- en pomptechniek.

ONTDEK DE IPSAM HERITAGE

Marktleider in de Benelux

IPSAM is de marktleider in de Benelux voor de opbouw van industriële ruimwagens, vacuümwagens, mobiele hogedrukunits en combiwagens. Met keuze uit een ADR-, SIR en/of ATEX-uitvoering. Onze klantspecifieke machines worden vooral gebruikt voor het onderhoud van rioleringsstelsels, bedrijfsterreinen, industriële installaties en de reiniging van tanks of ketels. Daarnaast ontwikkelen we ook innovatieve machines voor milieugerelateerde reinigingstoepassingen.

Onze missie? Duurzame en betrouwbare machines bouwen waarmee onze klanten voor jaren hun brood kunnen verdienen. Optimaal werkcomfort, gebruiksgemak, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn voor ons essentieel. Daarom worden al onze producten steeds op maat ontworpen en gebouwd. Sinds zijn ontstaan produceerde IPSAM al meer dan 2.000 units.

Efficiënt en betrouwbaar

Als ondernemer gaat u door het vuur voor uw bedrijf. IPSAM helpt u om elke dag om het maximum uit uw inspanningen te halen. Wij bouwen voor u een krachtige en unieke tool die rendeert vanaf dag één. Ga voortaan nog sneller en efficiënter aan de slag, zonder downtime voor onderhoud en herstellingen.

Excellent in service

Klant is koning bij IPSAM. Dat vertaalt zich in een volledig op maat gemaakte tankwagen of -container, maar ook in een gepersonaliseerde service. Van administratie en keuringen tot onderhoud en herstellingen: reken op de snelle en behulpzame service van ons team. Zodat u altijd de king of the road blijft.

Thuis in uw wereld

Wij delen de liefde en passie voor uw machine, uw onmisbare werkinstrument waar u bijna mee vergroeid bent. We blijven continu op de hoogte van de noden in uw sector en grijpen elk kans om te blijven innoveren. Op die manier lopen we steeds voorop bij de implementatie van nieuwe trends en technologieën.

MEER OVER INNOVATIE

Ook speciale projecten

Een ongezien krachtige machine? Een project dan meerdere toepassingen combineert? Onze ingenieurs staan meer dan open voor een speciale missie. Bent u op zoek naar eens geavanceerde opbouw voor een specifieke toepassing? Eén adres. Wij zijn graag uw partner voor eender welk uitdagend project.

Open bedrijfscultuur

Teamspirit, creativiteit en respect voor mensen staan centraal in ons onderneming. In onze filosofie heeft iedereen in ons bedrijf recht op een positieve en veilige werkomgeving waar hij of zij vaardigheden maximaal kan ontwikkelen. Die aanpak loont: de gemiddelde arbeidsduur van onze werknemers is meer dan 10 jaar.

Eens IPSAM,
altijd IPSAM

Zonder pretentie: noem ons gerust de Rolls Royce van de industriële machine-opbouw. Een IPSAM-voertuig is immers zoveel meer dan alleen een krachtige machine die zonder morren doet wat u verlangt. Het is een manier van werken op zich. Daar hoort één nadeel bij: IPSAM-rijders zijn niet snel meer tevreden.

Kies voor robuuste A-kwaliteit en innovatieve oplossingen op maat van uw sector. Kom praten over uw project. Maak hier een vrijblijvende afspraak.

Kies voor robuuste A-kwaliteit en innovatieve oplossingen

op maat van uw sector.  Kom praten over uw project.

MAAK EEN AFSPRAAK