Vacuüminstallaties2017-11-27T18:06:07+00:00

Mobiele
vacuüminstallaties

Een vacuüminstallatie is onder meer geschikt voor het ophalen van gevaarlijke en niet-gevaarlijke afvalstoffen, het leegmaken van olie- en vetafscheiders, ruimen of reinigen van septische putten, weghalen van slib…

Onze mobiele vacuüminstallaties bestaan uit een of meerdere tanks, die gevuld worden aan de hand van vacuümtechniek. Deze techniek kan ook gebruikt worden voor het opzuigen van (half)droge stoffen als zand of slijk, waarbij de materie in feite via luchttransport in de tank terechtkomt.

Een greep uit de mogelijkheden

Persen met compressor

Hydraulisch aangedreven en opgesteld bovenop de vacuüm of naast de installatie.

Zuigen/persen met vacuümpomp

Via een pneumatische of manuele vierwegkraan, met keuze uit een waterringpomp of palettenpomp.

Klapuitlaat

Positioneerbaar in elke gewenste stand. Kan ook rechtop gezet worden, zodat de gassen op ongeveer 6m boven de grond worden uitgestoten.

PLC-sturing

Sturing van de installatie via PLC-programmatie. Draadloze afstandsbediening met noodstop (functies door de klant te bepalen).

Zuigcassette

Hydraulisch roterende zuighaspel, opgesteld bovenop de vacuümtank. Inclusief uitschuifbare arm voor het positioneren van zuigslang.

Gekipte tank

Vacuümtank kippend opgesteld d.m.v. een hydraulische fronthefcilinder (kiphoek +/- 45°). Loopbordes met pneumatisch of manueel op-en-neerklapbare reling volgens de veiligheidsvoorschriften.

Kies voor robuuste A-kwaliteit en innovatieve oplossingen
op maat van uw sector. Kom praten over uw project.

MAAK AFSPRAAK